MENIU
Criza nu se simte in domeniul sanitar: Romgermed investeste 4 mil. euro

Criza nu se simte in domeniul sanitar: Romgermed investeste 4 mil. euro

February 8, 2011

Grupul de firme Romgermed vrea sa investeasca in acest an patru milioane de euro in deschiderea a cinci laboratoare si a unor centre de imagistica si de dializa. Suma necesara investitiilor va fi obtinuta prin contractarea unui credit sau prin vanzarea unui pachet minoritar de actiuni.
pub Visezi la o plaja interminabila de nisip alb si apa turcoaz intr-un hotel ca-n filme?

Grupul de firme Romgermed, care activeaza pe piata serviciilor medicale private, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri in crestere cu 40% fata de 2010, cand a rulat 14 milioane de euro, pe fondul extinderii retelei de laboratoare si deschiderii de centre de imagistica si dializa.

Afacerile companiei au crescut anul trecut cu 50% comparativ cu 2009.

“In domeniul sanitar criza nu s-a simtit, iar grupul medical Romgermed a cunoscut cresteri considerabile atat in 2009, cat si in 2010. Cresterea a fost realizata prin extinderea retelei de laboratoare, prin cresterea capacitatii si calitatii tehnice a aparatelor, prin cresterea numarului de analize si consultatii medicale”, a declarat directorul comercial al companiei, Lucian Cretu, citat de Mediafax.

Furnizorul de servicii medicale a investit anul trecut trei milioane de euro pentru deschiderea a patru laboratoare de analize si un milion de euro a fost alocat pentru inlocuirea si modernizarea aparaturii medicale.

Sursa: www.wall-street.ro