bg-slide-smile-pp

Fii stralucitoare indiferent de sezon!

Tratamente si proceduri dermatocosmetice, destinate tuturor tipurilor de ten

Dermatocosmetica reprezinta o ramura a dermatologiei ce se ocupa cu tratarea afectiunilor superficiale ale pielii precum acneea, ridurile, roseata, petele, cearcanele sau vasele sparte, folosind atat produse cosmetice cat si farmaceutice. De asemenea, se realizeaza tratamente dermatocosmetice pentru a imbunatati sanatatea si aspectul pielii.

Aceste afectiuni pot aparea ca urmare a ritmului si stilului de viata al fiecaruia, a regimului alimentar, a factorilor genetici, a gradului de expunere solara in timp, a imbatranirii.

Clinicile Romgermed ofera o gama variata de servicii dermatocosmetice precum: corectia ridurilor, hiperhidroza axilara, corectia santurilor nazogeniene, augmentarea buzelor, mezoterapie, peeling chimic. 
In functie de tipul de ten al fiecarui pacient, de gradul de uzura a pielii si de efectul dorit, medicul dermatolog particularizeaza procedurile astfel incat efectul sa fie maxim.

Tratamentele si procedurile aplicate sunt moderne, realizate cu aparatura si produse de ultima generatie, la preturi competitive.

Clinicile Romgermed va asigura siguranta, confort cat si confidentialitate absoluta.

Va asteptam cu drag!

Denumire proceduraDescrierePret *
Corectie riduri etaj facial superior3 zone1300 lei
Corectie riduri etaj facial superior2 zone1000 lei
Corectie riduri etaj facial superior1 zona 600 lei
Hiperhidroza axilara1600 lei
Corectie santuri nazogeniene1 ML A.H. 900 lei
Corectie santuri nazogeniene2 ML A.H.1400 lei
Augmentare partiala buze1 ML A.H.1200 lei
Augmentare totala buze2 ML A.H.1600 lei
Mezoterapie (rejuvenare faciala)sedinta350 lei
Mezoterapie scalp (alopecie)sedinta300 lei
Mezoterapie (rejuvenare faciala gat si decolteu)sedinta450 lei
Mezoterapie vergeturi (abdomen,fese,coapse)sedinta400 lei
Peeling chimic superficialsedinta250 lei

* preturile pot fi recalculate in functie de produsul folosit si de cantitatea injectata

Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas

Dr. Tarciatu Tatiana, Medic Specialist programare

Dr. Mark Narkis, Medic Specialist programare

Calea Plevnei nr. 137C, Sector 6, București
Telefon: 021.311.00.75 | 0727.999.602
E-mail: office@saintlukas.ro

Tratamente & Proceduri

Peeling chimic

Peeling-ul chimic medical este un tratament constand intr-o exfoliere controlata la nivelul pielii. Prin descuamarea si ulterior regenerarea tegumentului din straturile profunde se obtine un aspect intinerit si se atenueaza imperfectiunile pielii. In functie de adancimea la care patrunde agentul de peeling, peelingurile se impart in trei categorii:peeling superficial, peeling mediu si peeling profund. Fiecare categorie de peeling se adreseaza unor anumite tipuri de leziuni. Timpul de vindecare si complicatiile variaza in functie de substanta si concentratia aleasa. Peeling-ul este indicat in tratamentul diferitelor afectiuni dermatologice cum ar fi:

  • keratoza actinica
  • elastoza solara
  • tulburari de pigmentare(postinflamatorii, discromii)
  • cicatricile superficiale
  • acneea
  • milia
  • estomparea/reducerea ridurilor

De asemenea purifica si oxigeneaza pielea, lasand-o hidratata si fara impuritati, inchide porii, imbunatatind textura pielii si creste grosimea epidermului, uniformizeaza nuanta tenului, aduce luminozitate si diminueaza imperfectiunile cutanate.

Cele mai importante contraidicatii ale procedurii de peeling sunt tratamentele cu isotretinoin mai recente de 6 luni, existenta unor vicii de cicatrizare, alte interventii chirurgicale faciale mai recente de 2-4 luni, infectii ale pielii, imunodepresie, pacient cu asteptari nerealiste,fumator.

Cele mai imortante complicatii ale procedurii de peeling sunt pigmentarea sau decolorarea pielii tratate pe anumite portiuni, aparitia de cicatrici atrofice sau hipertrofice, chiar cheloidiene pe zona de peeling, suprainfectia pielii, aparitia de milia,eritem prelungit sau prurit, modificari de textura cutanata, sensibilitate la frig sau la cald.

Mezoterapia sau cocktailul frumusetii

Mezoterapia consta in introducerea la nivelul stratului mijlociu al pielii prin microinjectii, a unui cocktail de substante, stabilit de medic in functie de nevoile pacientului,continand extracte naturale, vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, acid hialuronic, oligoelemente etc.
Procedura reprezinta o tehnica cu ac (seringa cu ac foarte fin) efectuata manual sau instrumental (utilizand dispozitive special concepute-pen sau pistol).
Este o procedura foarte importanta in tratamentul unor afectiuni dermatologice/estetice precum: alopecia (caderea parului); celulita; vergeturile; cearcanele sau terapia regenerativa de la nivelul fetei, decolteului sau dosul mainilor. Pentru fiecare din aceste probleme, medicul curant intocmeste un protocol terapeutic cu descrierea substantelor utilizate, numarul total al sedintelor si periodicitatea acestora.
Prin aceasta tehnica se induce accelerarea procesului natural de sinteza a fibrelor de sustinere, pielea recapatandu-si astfel elasticitatea, fermitatea si tonicitatea cu un veritabil efect de lifting.
Corecteaza defecte legate de textura, riduri fine, pigmentari difuze, cicatrici deprimate, restabilind integritatea si aspectul cutanat .
Efectele adverse sunt minime. Pot aparea mici vanatai sau hematoame, roseata, durere locala, senzatie de arsura, mancarimi sau o reactie alergica minora locala.

Hiperhidroza

Hiperhidroza sau transpiratia excesiva, poate fi generalizata cand este afectat intreg organismul sau localizata cand sunt afectate predominant palmele, plantele (picioarele) sau zonele axilare.
Hiperhidroza este un simptom frecvent care produce mult disconfort pacientului, in general de ordin estetic. Referindu-ne la tratamentul hiperhidrozei localizate, (axilare sau zona subratului care produce cel mai mare prejudiciu estetic), se poate folosi toxina botulinica. Prin injectarea toxinei sunt scoase din functiune glandele sudoripare, si astfel este inhibata si secretia lor. Efectul dureaza pana la 8-9 luni.