TELEMEDICINA

Telemedicina îți permite să:
– discuți cu medicul tău oriunde te-ai afla;
– beneficiezi de răspunsuri la toate întrebările legate de sanatatea ta;
– castigi timp;
– Intri în legătură directă cu medicul pentru consultatie;
– poti trimite datele examinării la un specialist la distanță, astfel încât să poti primi un diagnostic correct;
– sa stai in casa pentru a evita raspandirea noului CoronaVirus sau sansa de a te infecta;
– sa primest sfaturi telemedicale daca ai probleme acute de sănătate ce te impiedica sa ajungi la medicul de familie sau la medicul de specialitate!

Multe domenii de specialitate diferite pot fi acoperite cu servicii telemedicale. Acest lucru permite schimbul de imagini, constatări și date despre pacienți, de exemplu cu:

-cardiologie

-endocrinologie

-dermatologie

-diabetologie

-medicina interna

-alergologie

-reumatologie

-ginecologie

-psihiatrie

-oftalmologie

-neurologie

OBS:  Orice consultatie, indiferent de specialitate costa 100 lei.


Cum se procedeaza?

Completezi formularul din dreapta, dupa care vei fi trimis catre pagina (securizata) pentru plata serviciului de telemedcina.

Efectuezi plata, dupa care in cel mai scurt timp vei fi contactat de noi pentru stabilirea orei si datei in care vei fi sunat pentru consultatie.

Exista posibilitatea ca in urma consultului de telemedicina diagnosticul sa nu poata fi definitivat, caz in care vei fi reprogramat la un consult la unul din sediile noastre fara costuri suplimentare.

Plata Online Serviciu TELEMEDICINA

Pentru a beneficia de serviciul de TELEMEDICINA va rugam sa completati formularul de mai jos si sa efectuati plata on-line a acestuia.

Dupa confirmarea platii (care dureaza cateva minute maxim) un operator va va contacta pentru stabilirea datei, orei si a specialitatii(lor) medicale pentru care se face consultul.

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :


Cum platesc?

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!