Clinica Romgermed a terminat investitia in cea mai mare policlinica privata din Bucuresti

In anul 2017, Clinica Romgermed a terminat investitia masiva in realizarea celei mai mari policlinici private din Bucuresti, policlinica care deserveste toate specialitatile medicale. Aceasta are o suprafata de peste 3000 mp si aproxativ 40 de cabinete medicale unde lucreaza unii dintre cei mai buni medici din tara.

Dr. Stefan Spiridon (director medical) – „Am investit masiv in aceasta policlinica pentru a putea deservi un segment larg de populatie si pentru a putea oferi servicii medicale complete ce includ investigatii de inalta performanta – computer tomograf, endoscopie etc. De asemenea, am reusit sa dezvoltam o retea nationala de centre partenere pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte alte partenerilor nostri din domeniul corporate.”

Incepand cu primavara acestui an, Clinica Romgermed a achizitionat aparatul SCRAMBLER THERAPY. Acest aparat este dezvoltat de armata americana si a iesit de curand pe piata medicala libera. Aparatul SCRAMBLER este utilizat pentru tratarea durerilor cronice severe, neuropatice si onclogice, putand fi utilizat chiar si la pacientii cu dureri rezistente la opiacee sau la metode clasice de stimulare. Clinica Romgermed este singura clinica din Romania ce detine acest aparat si are sigurii medici acreditati in utilizarea acestuia.

Dr. Schwartz Dorian Sam (director general Romgermed) – „In anul 2017 o sa finalizam investitia in spitalizarea de zi si vom oferi tuturor pacientilor nostri servicii spitalicesti de top in mai multe domenii medicale. Am reusit sa atragem alaturi de noi medici renumiti (Prof. Copaciu, Dr. Butufei) si speram sa fim un angajator de top in domeniul medical crescand in acelasi timp echipa de specialisti. De asemenea, am reusit sa deschidem inca un laborator de analize medicale pentru a putea satisface cererile extrem de numeroase pe care le primim.”