RomGerMed

De la infiintarea sa in anul 1999 si pana in prezent, Grupul Medical Romgermed a continuat sa se dezvolte, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul medical.
In cei 16 ani de existenta, Grupul Medical Romgermed a furnizat in ambulatoriul de specialitate, servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate, precum consultatii si investigatii clinice, analize de laborator, medicina muncii, medicina de familie.

Serviciile prezentate pot fi efectuate si in regim decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Grupul Medical Romgermed fiind lider pe acest segment.
Datorita serviciilor medicale integrate pe care le furnizam, incurajam relatiile pe termen lung cu pacientii prin oferirea unor planuri personalizate pentru tratament si monitorizare a starii de sanatate, in prezent deservind peste 150.000 pacienti pe an.
Ca urmare a procesului continuu de investitii majore in aparatura de ultima generatie, a eforturilor pentru acoperirea tuturor cerintelor RENAR pentru intreaga gama de analize medicale, Laboratoarele Romgermed efectueaza o gama de peste 800 de tipuri analize.

Investitiile continue in aparatura si echipamente de laborator moderne si performante au dus la obtinerea de preturi reduse, timp de executie a analizelor scurtat, capacitate de lucru sporita cat si la oferirea garantiei corectitudinii rezultatelor.

Medical Group Romgermed detine urmatoarele avantaje competitive:

  • sistem logistic performant pentru transportul probelor biologice, cu autoturisme proprii, dotate in conformitate cu normele in vigoare;
  • sistem informatic integrat – permite pastrarea confidentiala a datelor, minimizarea erorii umane si reducerea perioadei de eliberare a rezultatelor;
  • proiectarea, implementarea si imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii duce la cesterea continua a capacitatii si serviciilor oferite.

Dispunem de o echipa medicala de top, tanara si motivata, formata din peste 500 de specialisti (medici, biologi, biochimisti, chimisti, asistenti de laborator), ce isi dedica fiecare zi pacientilor, cu profesionalism si atentie.

Intregul personal este inclus intr-un program de perfectionare continua, sustinut de companie, prin intermediul caruia specialistii nostri sunt in permanenta la curent cu toate noutatile din domeniu.

Colaboram cu mai mult de 50 de parteneri din domeniul medical, printre care societati de asigurari, centre de dializa cat si centre medicale.

Misiune, Viziune, Valori

  • Misiunea noastra este de a oferi zilnic servicii medicale accesibile si la cele mai inalte standarde de calitate.
  • Viziunea noastra este de a oferi o grija deosebita fiecarui pacient in parte prin solutii medicale personalizate.
  • Valorile dupa care ne ghidam activitatea sunt: siguranta, excelenta, accesbilitatea, disponibilitatea, eficienta si integritatea.

Istoric

2000

Isi incepe activitatea prima clinica medicala din Bucuresti, situata in Drumul Taberei

2001

A fost deschis primul laborator de analize medicale din Bucuresti.

2003

S-a incheiat primul contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti

2006

  • Este inaugurat laboratorul medical “S.C. Clinica Romgermed S.R.L.” din Constanta
  • Se deschide  laboratorul  medical “S.C. Clinca Romgermed S.R.L.” Demosthene Atanase, din Bucuresti

2007

Isi incepe activitatea laboratorul medical din cadrul Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, Bucuresti

2008

Este punctat prin deschiderea a doua laboratoare medicale:

•  in incinta Spitalului Clinic de Urgenta „Sf. Ioan”, Bucuresti
•  in cadrul  Maternitatii “Bucur” din Bucuresti

2009

Inceperea activitatii laboratorului medical care deserveste Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti

2010

Inaugurarea unui nou laborator  medical in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu

2011

Continua seria extinderilor:

Deschiderea clinicii medicale Constanta

2012

Inaugurarea Policlinicii Spitalului Romgermed Saint Lukas, Bucuresti

Deschiderea Clinicii medicale situata pe Calea Vacaresti, Bucuresti

Deschiderea unui nou laborator  medical “S.C. Clinica Romgermed S.R.L.”, Bucuresti
Infiintarea laboratorului de histopatologie din incinta Spitalului Clinic de Urgenta „Sf. Ioan”, Bucuresti
Infiintarea laboratorului de histopatologie din incinta Maternitatii „Bucur”, Bucuresti

2016

Deschiderea unitatatii de radiologie (DEXA) si achizitionarea 100% a laboratorului Synergy, dar si Clinica Isreb din Bucuresti

2017

Deschiderea laboratorului Synergy II & III, deschiderea laboratorului Lukas II & III, deschiderea laboratorului Romgermed Vacaresti, deschiderea unitatii de endoscopie, deschiderea unitatii CT (Siemens). Extinderea clinicii Lukas la cea mai mare policlinică privatadin Romania, dar si deschiderea spitalului Lukas.