MENIU
Fisa port arma

Fisa port arma

SERVICII MEDICALE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE PORT-ARMA

Clinica Romgermed executa in regim rapid, toate examinarile medicale clinice si paraclinice, necesare eliberarii fisei de port-arma, precum si incheierea acestora.
Legislatia in vigoare impune ca pentru obtinerea permiselor de port – arma, candidatul sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic.
Fisa medicala pentru obtinerea permisului de port-arma este necesara vânatorilor si paznicilor de la societatile de paza si protectie, precum si oricarei persoane care doreste sa detina si sa utilizeze arme letale si/sau neletale.
Examinarile medicale specifice pentru fiecare categorie, au loc in zile si intervale orare diferite, in functie de locatia clinicii pe care o alegeti – pentru detalii si programari, va rugam sa va adresati Clinicilor Romgermed.

valabilitate: 1 AN!

 

Fisa port arma - 286 RON

PENTRU PERMISUL PORT-ARMA

In cadrul serviciului de avizare a fisei medicale port-arma, necesara pentru obtinerea permisului de port-arma, Clinica Romgermed va ofera:

  • Examinarile medicale pentru toate specialitatile cerute de legea in vigoare (medicina interna, chirurgie/ ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL)
  • Examinare psihologica
  • Incheierea fisei medicale de catre medicul coordinator si stampila institutiei, autorizata
  • IMPORTANT: Pentru confortul clientilor, am reunit toate speciatile medicale necesare, pentru completarea fisei port-arma, in cadrul aceluiasi program de lucru (comisie de medici examinatori);
  • Fisa medicala pentru obtinerea permisului de port-arma se elibereaza in aceeasi zi.

Acte necesare:

  • Buletin / carte de identitate

Formularele tip, cu examinarile medicale obligatorii si avizele psihologice sunt puse la dispozitia clientilor, gratuit, la sediile Clinicilor Romgermed.