MENIU
INVESTITII // Prima retea privata de sanatate din Romania se extinde in R. Moldova

INVESTITII // Prima retea privata de sanatate din Romania se extinde in R. Moldova

March 31, 2014

Reteaua privata de centre medicale si laboratoare „RomGerMed” din Romania se va extinde anul acesta in Republica Moldova si in Bulgaria, au anuntat oficialii companiei. Bugetul pentru aceasta operatiune este nelimitat, dar institutia va anunta in scurt timp ce infuzie de capital va face in cele doua state.

„Ne-am propus sa atragem cei mai buni medici catre sectorul privat, in contextul acestui exod al cadrelor medicale prin pachete de salarizare atractive si prin asigurarea unor conditii excelente de lucru”, au declarat oficialii companiei, citati de capital.ro.
Reteaua privata de sanatate „RomGerMed” activeaza incepand cu anul 1999. Detine mai multe centre medicale si un spital in Romania, dar si laboratoare care sustin o gama de peste 800 de tipuri de analize, fiind lider de piata romaneasca in ceea ce priveste numarul analizelor medicale furnizate.
Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri cu 30% mai mare decat in 2012, cand a intregistrat venituri de peste cinci milioane de euro.

Sursa: http://www.ziarulnational.md/investitii-prima-retea-privata-de-sanatate-din-romania-se-extinde-in-r-moldova/